Proiecte și concursuri - HoreaSimleu

Avem 24 persoane vaccinate impotriva Covid-19, reprezentand 61%

Go to content
                                                 Igieniștii pricepuți                                                   

       În data de  24 .05.2018 , s-a desfășurat Concursul  Județean ”Igienistii Pricepuți ”, ediția a XI- a, la Grădinița PP.nr.1 Șimleu Silvaniei, structură a Școlii Gimnaziale Horea, Șimleu Silvaniei. La acest Concurs au participat Grădinița PP. Nr.1, Șimleu Silvaniei,  Grădinița PP. Nr.2, Șimleu Silvaniei, Grădinița PP. Nr.3, Șimleu Silvaniei, Grădinița P.N. nr.4 Șimleu Silvaniei, Grădinița PP. Nr1 Pericei.
        Activitatea s-a desfășurat intr-un mediu ambiant favorabil nivelului de vârstă 3-6 ani, materialele folosite au fost atractive și au stimulat învățarea copiilor.
Toate echipajele au fost foarte bine pregatite atât la probele teoretice cât și  la probele practice și artistice.
         Ne bucurăm că în educația preșcolară s-a  introdus  educația pentru sănătate și igienă personală pentru ca așa vom crește o generație de copii sănătoși și din punct de vedere fizic și psihic sau emoțional.
      Promovarea unui stil de viață sănătos prin conștientizarea copiilor și părinților despre importanța consumului  echilibrat de alimente sănătoase a fost un obiectiv principal al acestui proiect. Un alt obiectiv  care s-a realizat prin acest proiect este prevenirea sedentarismului prin încurajarea practicării sportului și a mișcării în general.
         În acest proiect s-au implicat S.N.C.R.R Sălaj, medicul școlar , asistente,  părinți, cadre didactice și alți factori educaționali ai comunității locale, în vederea formării  unor comportamente și atitudini de protejare a vieții și sănătății preșcolarilor.
           Scopul acestui proiect de dobândire a autonomiei privind igiena personală şi dezvoltarea atitudinilor pozitive faţă de aplicarea normelor igienico- sanitare a fost atins.
           Mulțumim partenerilor de proiect, îndrumătorilor de echipaje, cadrelor sanitare, cadrelor didactice implicate cât  și părinților.
Copilul este singurul care contează
Back to content